jueves, 4 de octubre de 2012

COCINALOYA ARROZ OLLA EXPRESS Y FIESTAS PILARES INVITACIÓN.wmv

ARROZ EN 13 MINUTOS EN LA OLLA EXPRESS. UNA VEZ QUE YA HA LLEGADO A LA TEMPERATURA EN LA QUE ALGUNAS EMPIEZAN A SILBAR, SE BAJA LA TEMPERATURA HASTA QUE CESA EL SILBIDO( A FUEGO UN POCO MENOS QUE INTERMEDIO) EN TOTAL DESDE QUE SE CIERRA LA OLLA, SON 13 MINUTOS. CUANDO HAY PASADO ESTE TIEMPO, QUITAR LA OLLA DEL FUEGO Y SE DEJA EN UN LATERAL, SE DESTAPA LA OLLA, CUANDO YA SE HAYA ENFRIADO, CON MUCHO CUIDADO DE QUE ESTÉ FRIA. OS RECOMIENDO ECHAR 1 ó 2 vasos COMO MUCHO, POR CADA PREPARACIÓN. ----------- 1/4 OLIVE OIL, 2 CLOVES OF GARLIC, 2 BAY LEAVES,SAL, PEPPER, OTHER HERBS ARE OPTIONAL. ONCE YOU CLOSED UP YOUR EXPRESS COOKER, IT SHOULD BE COOKING ONLY ABOUT 13 MINUTES. YOU SHOULD PUT 1 GLASS OF RICE AND 2 GLASSES OF HOT WATER. ONCE YOU TURN-OFF THE STOVE, TAKE -OFF FROM THE HEAT THE COOKING POT., AND ONCE IT´S COLD ENOUGHT SO THAT YOU CAN OPEN IT,,,, DO IT, BUT ALWAYS TAKE IT AWAY FROM THE HEAT SO THAT THE RICE DOES NOT OVERCOOK...... GOOD LUCK...... HERE IN THE VIDEO THERE IS AN INVITATION TO OUR FESTIVITY....FIESTA DEL PILAR IN ZARAGOZA. YOU´RE VERY WELLCOME TO COME OVER FOR A VISIT. BUT I WOULD RECOMMEND TO DO IT THRU A TRAVEL AGENCY, BECAUSE, PEOPLE HERE DON´T SPEAK ENGLISH AT ALL., OR OTHERWISE,, PICK UP YOUR SPANISH DICTIONARY,,, AND KEEP IT IN YOUR POCKET-BOOK .....


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